Left Right
Advies & Interim

Advies & Interim

Wat doen wij

Op 1 januari 2015 is Rohaan Advies & Interim opgericht door Mattias Rohaan. Hij richt zich op de (semi)publieke en private sector en kan u van dienst zijn als u op zoekt bent naar een financieel expert met ruime werkervaring op het gebied van fiscaliteit, financieel beheer, planning & control en bedrijfsvoering. Voor zijn ervaring zie LinkedIn.

Rohaan Advies & Interim is via eigenaar Mattias Rohaan lid van het register RBc van het Register Belastingadviseurs. Mijn fiscale vakgebieden zijn inkomstenbelasting (particulier en ondernemers) en omzetbelasting (btw).

rb-logo-voor-internet-gif

Op 9 mei 2016 is Rohaan Juridisch opgericht door Chantal Rohaan-Keilholtz. Zij richt zich op de (semi)publieke en private sector en is een academisch opgeleid jurist in het Nederlandse privaatrecht met ruime ervaring op het gebied van huurrecht, appartementsrecht en contractenrecht. Voor haar ervaring zie LinkedIn.

Chantal Rohaan-Keilholtz heeft zes jaar gewerkt als advocaat(-stagiair) totdat zij in het voorjaar 2016 besloot om haar eigen bedrijf op te richten.