Left Right
Mattias Rohaan

Mattias Rohaan

Wie ben ik

Een resultaatgerichte adviseur en interim professional op het gebied van financiën, planning & control in de publieke sector. Ik krijg energie van complexe financiële vraagstukken. In het bijzonder word ik enthousiast van fiscale vraagstukken (inkomstenbelasting en BTW). Klantgericht zijn, goed luisteren, meedenken, inhoudelijk en oplossingsgericht argumenteren, coachen, overtuigen en sturen kenmerken mijn werkwijze.

Ik ben geboren in Twente. Na mijn middelbare school ben ik in Groningen gaan studeren, waar ik in 2007 ben afgestudeerd op de studie Management, Economie & Recht. Na mijn studie ben ik als trainee bij de BMC Groep gestart. Nadat ik in drie jaar succesvol mijn traineeship had afgerond, ben ik nog vier jaar adviseur geweest bij BMC. Als adviseur heb ik voor verschillende decentrale overheden opdrachten uitgevoerd op het gebied van Financiën, Bedrijfsvoering, Planning & Control en BTW. Voor meer informatie zie mijn LinkedIn.

Na 7,5 jaar met plezier werkervaring te hebben opgedaan bij BMC, heb ik besloten om per 1 januari 2015 als zelfstandig adviseur verder te gaan.

In het voorjaar van 2016 heb ik de opleiding Register Belastingconsulent afgerond.

Voor meer informatie over mijn bedrijf Rohaan Advies & Interim klik hier